Nem tempomat a digitális klíma!

2017. 12. 27.

K-WELT-WELT-008-17_Oszi kampany op_V213

Sok érdekes emberrel találkozott már munkája során Wilcsek Róbert, a Das WeltAuto hálózat székesfehérvári tagjának, a Wolf Auto Kft.-nek értékesítési tanácsadója. Voltak köztük közéleti személyiségek – politikus, zenész, sportoló –, de a legérdekesebb eset nem velük történt.

„Néhány éve egy ügyfél visszahozta az autóját, hogy átvertem, mert azt mondtam nincs a kocsiban tempomat, pedig van, csak nem működik. Nem értettem a helyzetet, ezért azt javasoltam, vezetés közben mutassa meg a hibát.

A legforgalmasabb utak egyikén szólt, hogy most megmutatja, azzal a digitális klímaberendezés „temp” feliratú hőmérséklet szabályzóját 20-ra állította (ami 20 fokot jelent), levette a gázpedálról a lábát, és alapjáraton húsz kilométeres sebességgel mentünk.

"Most jó – mondta az ügyfél elégedetten, majd a hőmérsékletet feljebb tekerte és rosszallóan hozzá tette – de nem gyorsul!”

Wilcsek Róbert nem nevetett, hanem nyugalmát megőrizve elmagyarázta a digitális klíma működését, és azt is a „Temp” felirat a hőmérsékletet jelzi.

Az idei forgalomról elmondta, a tavalyihoz képest kifejezett érezhető a növekedés, és az első háromnegyed évben főként Škoda, Volkswagen, valamint Audi modelleket kerestek a vevők, többnyire a 2-4 millió forintos ársávban.

Ebben az évben egyébként adott már el 299 ezer forintért is autót, mégpedig egy „történelmi”, Škoda Feliciát a kilencvenes évek derekáról, míg a legmagasabb áron, 7,6 millióért egy 2013-as Audi A5 talált gazdára.

A Wolf Auto Das WeltAuto kínálatát IDE kattintva érheti el.