Húsvéti leg-autóink I.

2017. 04. 12.

A Das WeltAuto több mint 1100 autót kínál a honlapján. Ezek közül kerestük ki a legolcsóbbakat. De siessen, aki meg akarja venni őket, mert ezen az áron nagyon kapósak az átvizsgált, tehát nem zsákbamacska autók.

Suzuki Wagon R+ 1.3 GLX – 330 ezer forint

Igaz, hogy 2002-es, de csak két gazdája volt és mindössze 124 ezret futott. Ez nem is hangzik rosszul 330 ezer forintért, főleg, hogy vonóhorgot is akasztottak a kis, 76 lóerős autó végére. A GLX felszereltség pedig azt jelenti, hogy az elektromos első ablakemelő mellett elektromosan állítható külső tükrök, CD lejátszó, vezető- és utasoldali légzsák, valamint indításgátló és távirányítós központi zár várja a vevőt.

Suzuki-Wagon-R+1.OK

Renault Thalia 1.4 RN – 390 ezer forint

Ezért az árért szervókormányt és mind a négy ajtón kap elektromos ablakemelőket a vásárló, valamint ott van a vezető- és utasoldali légzsák, a központi zár, az indításgátló. Igaz, nem mai gyerek már, 2001-es, viszont világosszürke metálfényben pompázik az alig több mint 120 ezer kilométeres futásteljesítménnyel büszkélkedő Thalia, amely még mindig leadja az új korában mért 75 lóerőt.

Renault-Thalia-2.OK

Opel Astra Caravan 1.7 DIT Njoy – 650 ezer forint

Ez az Astra kombi ugyan csak a harmadik legolcsóbb modell a Das WeltAuto hálózatban, ráadásul 306 ezer kilométeres, de annak ellenére, hogy 2003 decemberében helyezték forgalomba, mindeddig csak két tulajdonosa volt.

A 75 lovas dízelmotor még jól tarja magát, és könnyedén elbírja a mechanikus vezérlésű klímaberendezést. Igaz, csak a vezető előtt van légzsák, és csak elöl találunk elektromos ablakemelőket, viszont szervókormányt kapott a gyárban, meg központi zárat távirányítóval. Alatta viszont 15 hüvelykes könnyűfém keréktárcsákat találunk.

Opel-Astra-Caravan--1.OK

A Das WeltAuto használt autó kínálatát IDE kattintva érheti el.