Hol vett autót Vikidál Gyula?

2018. 01. 10.

5655f6ba-426a-41ad-a012-0d23a995ac69

„Idén is élénkült a használtautó forgalmunk, és érdekes tendencia, hogy jelentősen visszaesetta diesel autók iránti kereslet.Ha összevetjük az idei első kilenc hónapot a tavalyival, az első három negyedévben leginkább Škoda, az Opel, a SEAT és a Volkswagen kis- és közép-kategóriás modelljeit keresték” – számolt be Szilágyi István, a nyíregyházi Platán Autóház Kft. Das WeltAuto szalonjának használtautó-értékesítője. Hozzátette, hogy Vikidál Gyula, a P. Mobil és a P. Box egykori énekese, aki az István a király rockopera első változatában feledhetetlen alakítást nyújtott, mint Koppány, októberben egy SEAT Ibizát vásárolt a cégnél.

Nyíregyházán leggyakrabban a 2-4 millió forint közötti használt autókat veszik leggyakrabban, ám júliusban 9,5 millió forintért gazdára talált egy Audi A4 Avant is. A másik végletet pedig augusztusban egy 780 ezer forintos Opel Astra G képviselte.

A Das WeltAuto hálózatában 2012 óta dolgozó Szilágyi István azt tanácsolja az átlagos autóvásárlóknak, hogy lehetőleg csak Magyarországon forgalomba helyezett, leinformálható előéletű, szervizkönyves használt autót válasszanak, amihez garanciát is nyújt a kereskedő.

A Platán Autóház Das WeltAuto kínálatát IDE kattintva érheti el.