Hófehér Audival az esküvőre

2017. 05. 12.

K-WELT-WELT-012-17_Eskuvo FB 1200x1200-01

Idén is lehet pályázni a Das WeltAuto játékára, az Esküvői álomautóra. Azonban ezúttal arra kérjük az érdeklődőket, hogy szavazzanak: június 10. és október 21. között Audi A6, vagy Audi A5 kabrió legyen az a kocsi, amit a szerencsés pár az esküvő napján 11 és 19 óra között használhat.

Mindkettő elegáns, mindkettő vonzó, akár a menyasszony, azonban mindkettő mást kínál. Nézzük csak az A5 kabriót. Ki érkezett már meg az esküvőre olyan kocsival, amelyben a menyasszony akár állva is integethet a násznépnek? A kabrió ezt az élményt nyújtja, valamint a kivételesen szabad érzést. Azonban ez nem sofőrös autó, tehát a vőlegénynek kell vezetnie. De melyik vőlegény mondana nemet egy ilyen lehetőségre? Azt azonban tegyük hozzá, hogy a kocsi nem két, hanem – ahogy mondani szokták – 2+2 üléses. A második sorban tehát nem a szokványos ülések vannak, mert kellett a hely az elektromosan mozgatható tetőnek. A tető gombnyomásra néhány másodperc alatt lenyílik, becsukja magára a csomagtartó előtti tároló fedelet, de ha valami zápor jönne, pillanatok alatt megint tető alatt lehet az ifjú pár.

A5kab2

Abban az esetben, ha nem lenne szükség a hátsó ülésekre, vagyis a vőlegény vállalná a vezetést, a hátsó ülések fölé, az első fejtámlák mögé helyezhető az a könnyű keretre feszített függőleges háló, ami menet közben elfogja a szélvédő keltette, hátulról érkező légörvényt, így biztonságban lehet a menyasszonyi frizura vagy a kalap.

A6.1

Az A6 már más kategória. Nemcsak megjelenésében, hanem kényelmi szolgáltatásaival is. A házasulandók a sofőr mögött ülve, kéz a kézben érkezhetnek, közben körülveszi őket a bőr és alcantara kárpit, valamint az ajtók és a műszerfal faborítása. És zárt autóban jobban lehet élvezni az alkalomhoz illő zenét is, viszont a napfénytető kellemes és huzatmentes szellőzést biztosít. A sötétített ablakok pedig a diszkréciót biztosítják. Ami a maximális kényelmet és eleganciát illeti, az A-hatosnál nincs is jobb választás.

Válasszanak tehát a két modell közül. Az lesz a nyertes pár kocsija, amelyikre többen szavaznak.

És hogy melyik lesz a nyertes pár? Az szintén a játékban dől el.

K-WELT-WELT-012-17_Eskuvo FB 1200x1200-02

A játékra jelentkezők először is lájkolják a Das WeltAuto Facebook oldalát, és osszák meg a Das WeltAuto esküvő kampány posztját. Ezután nincs más dolguk, mint feltölteni, vagybeküldeni megismerkedésük, szerelmük történetét egy fotóval, valamint az esküvő dátumával Facebook-üzenetben a Das WeltAuto Facebook oldalára, vagy a Látogatók Facebook bejegyzései közé, illetve a weltauto@porsche.hu címre. A beérkező képeket feltöltik a Das WeltAuto Facebook oldalának galériáiba, és azok között sorsolják ki a nagy napra a kocsit, akik fotóját legnagyobb számban lájkolják a rokonok, barátok és ismerősök, valamint a szomszéd néni.

A Das WeltAuto május 15-től minden hétfőn kisorsol egy nyertes párt, akiknek az esküvője a sorsolást követő negyedik szombaton esedékes.

Sok szerencsét, indul a játék!

A Das WeltAuto használt autó kínálatát IDE kattintva érheti el.