20 ezertől 18 millióig

2018. 01. 12.

Nagykanizsa, Kaposvári út_2

Nagykanizsán szépen pörög a Das WeltAuto szalon készlete. Amint Aranyos Imre használtautó-értékesítő tájékoztatott, 2017-ben közel 20 százalékos bővülés tapasztalható a tavalyi évhez képest.

„Az elmúlt negyedévekben főként az egy-két éves prémium, valamint a 3-4 éves középkategóriás modelleket keresték az ügyfelek a kereskedésünkben. A prémium autók ára a 10-18 milliós, a középkategóriásak pedig 3-4 millió forintos sávban mozog.Ezért a legnagyobb arányban az ezekbe a kategóriákba tartozó autók beszerzésén fáradozunk, hogy a hozzánk betérő, velünk kapcsolatot kereső leendő gépkocsitulajdonosok igényeit kielégíthessük” – mondta a Das Blognak Aranyos Imre, hozzátéve, idén nagyon sok fiatal Audi Q7-es autót adtak el 18 millió forintért. A legolcsóbb kocsit,egy 1.6-os benzinmotorral ellátott első generációs Opel Astra Caravant pedig októberbenvette meg a cég egyik szervizes munkatársa mindössze 20 ezer forintért.

A szakember, aki több mint tíz éve dolgozik Nagykanizsán a Das WeltAuto hálózatában, azt javasolja mindazoknak, akik nem akarnak csalódni, mindenképpen biztos helyről vegyenek használt autót. Olyan kereskedésből, ahova vissza tudnak menni, ha valami probléma adódik az autóval. Ezért használt autót is lehetőleg márkakereskedésben vásároljanak, ahol az állapotvizsgálat során egy jó szerelő kiszúrhatja az esetleges hibákat. Tehát vásárlás előtt mindenképpen kérjék az állapotfelmérés eredményét.

Az Autó Fatér Das WeltAuto kínálatát IDE kattintva érheti el.